PL
DE
NL
Contrain | Flexibele arbeid
93
page,page-id-93,page-child,parent-pageid-77,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Flexibele arbeid

Wij slaan de brug tussen mensen en bedrijven over grenzen heen.

Voor bedrijven die hun productiefaciliteiten in landen hebben als Polen, Nederland, Duitsland en België bieden wij de mogelijkheid mobiliteit van hun medewerkers in te zetten. Zo kunnen deze  rouleren tussen de diverse productiefaciliteiten en landen terwijl ze bij één organisatie in loondienst zijn. Op deze manier kunnen de loonkosten voor deze bedrijven laag gehouden worden.

Flexibele arbeid is echter voor ons ook een manier om tegemoet te komen aan de wensen van onze buitenlandse klanten die goede en ervaren arbeidskrachten nodig hebben. Wij werken samen met Poolse bedrijven in soortgelijke branches met soortgelijke activiteiten wiens medewerkers ingezet kunnen worden bij collegabedrijven. Door deze mogelijkheden van flexibele arbeid in te zetten wordt optimaal gebruik gemaakt van de medewerkers zelf  en worden vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd.

Voor onze Poolse partners is het een kans om hun medewerkers te motiveren door de beste onder hen de mogelijkheid te bieden om eens tijdelijk in het buitenland aan de slag te gaan of deel te nemen in het roulatiesysteem. Bijkomend voordeel is dat de medewerkers hun baan in Polen behouden.

Onze buitenlandse klanten krijgen gemotiveerd en ervaren personeel uit dezelfde branche, de inwerktijd zal dus veel korter zijn voor ze.