PL
DE
NL
Contrain | Werving en selectie
406
page,page-id-406,page-child,parent-pageid-77,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Werving en selectie

Onze kerntaak is om de juiste kandidaten te werven die voldoen aan de eisen en wensen van onze opdrachtgevers om aan hun vraag naar tijdelijk of vast personeel te voldoen. Wij overleggen alle noodzakelijke papieren en certificaten die laten zien dat Contrain een betrouwbare partner is die voortdurend gecontroleerd wordt door de regelgevende instanties zodat u als opdrachtgever zeker weet dat u met de juiste partij in zee bent gegaan.

Iedere opdracht wordt door ons zorgvuldig geïnventariseerd. Zo kijken we goed naar de  taakomschrijvingen en de werkomstandigheden. De kandidaten die wij voorstellen zijn bij ons altijd bekend. Wij schuiven niet zomaar iemand naar voren. Door heel Polen hebben we werving en selectie centra waar geschikte kandidaten uit worden geselecteerd.

We proberen altijd flexibel te zijn zonder dat dit ten koste gaat van onze kwalitative dienstverlening die wij hoog in het vaandel hebben staan. Spoedopdrachten vereisen een transparante wijze van communicatie tussen de opdrachtgever en Contrain om ook onder tijdsdruk zo snel mogelijk in te kunnen spelen op de vraag die voorligt.

Voor onze werknemers helpen wij met het vinden van goede huisvesting en ook regelen wij  vervoer als dat nodig mocht zijn. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor hen via onze lokale verblijfsservice die in alle situaties ingezet kan worden.

Wij betalen de salarissen altijd op tijd uit.

We houden de vinger aan de pols en evalueren de ervaringen van en met onze werknemers regelmatig met onze opdrachtgevers. Gezamenlijk geven we invulling aan het hele proces.

Er zijn meer dan 100 bedrijven in Nederland en Duitsland die ons hun vertrouwen inmiddels hebben gegeven. Het is ons doel om niet alleen aan hun wensen en eisen te voldoen maar om ze waar mogelijk zelfs een stap voor te zijn.

In het hoog seizoen werken we met meer dan 1000 mensen.