PL
DE
NL
Contrain | Langdurige samenwerking
402
page,page-id-402,page-child,parent-pageid-75,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Langdurige samenwerking

Wij zetten ons voor beide kanten in om een optimale samenwerking met onze medewerkers te bewerkstelligen. Ons doel is om goede solide teams te vormen met medewerkers die vertrouwen hebben in elkaar maar ook in ons!

In samenwerking met onze klanten hebben we een bonussysteem ontwikkeld. Dit is toegespitst op bepaalde niveau’s. Voor ons is het belangrijk dat onze mensen ergens naar toe werken, dat ze een doel hebben en zo beloond worden voor hun inzet. Zo bouwen ze samen met ons aan hun toekomst.

Wij investeren niet alleen in onze beste en ervaren mensen maar ook in hen die hun reis net zijn begonnen bij Contrain. Om zowel onze klanten als ook onze medewerkers tegemoet te komen organiseren we de nodige cursussen en trainingen. Zo helpen we hen hun taalvaardigheid te ontwikkelen via e-learning en regelen we andere benodigde trainingen om ze klaar te stomen voor hun werk.

Wij detacheren mensen die al langer dan 15 jaar bij ons werken!

Het is mogelijk bij ons om meerdere mensen uit één familie of goede bekenden  met elkaar te laten samenwerken. Wij willen een organisatie zijn die niet alleen haar klanten maar òòk haar medewerkers centraal stelt.