PL
DE
NL
Contrain | Over ons
10
page,page-id-10,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Over ons

Contrain is actief op de Europese markt sinds 1998. Eind 2014 heeft Contrain haar erkenning met het nummer VG.2096/U van de Vlaamse Overheid gekregen. Sinds 2014 december zijn wij in België operationeel. Wij werken niet alleen samen met Poolse bedrijven maar ook met bedrijven in andere Europese landen. Door onze jarenlange ervaring helpen wij u met het vinden en begeleiden van goed geschoolde medewerkers en deze ook te behouden. Door de jaren heen hebben zich meer dan 10.000 medewerkers aan ons verbonden. Door onze vakkundige werving en uitgebreid kandidaten bestand is de kans groot dat wij op relatief korte termijn kandidaten kunnen voorstellen die aan uw voorwaarden en verwachtingen voldoen.

Contrain is een organisatie die gedragen wordt door mensen met passie, die zich voortdurend verder ontwikkelen en scholen. Zij vormen ons potentieel en daar investeren we graag in! Hun inzet, kennis en kunde vormen de basis van Contrain.

Wij delen onze ervaringen graag met u en laten geen vraag onbeantwoord.

Wij worden al jaren zeer positief beoordeeld door de Europese autoriteiten. Een teken dat wij werken volgens de geldende wet- en regelgeving. Dat wekt vertrouwen, en terecht. Ieder jaar zien we een toename van het aantal bedrijven dat met ons wil werken. De activiteiten van deze bedrijven zijn heel divers en zo zie je dat Contrain in steeds meer marktsegmenten actief wordt en blijft investeren, ontwikkelen en doorgroeien.

Wij werken graag met u samen!